Sommaren 09 del 1



Nu äntligen funkade det :)

1. På väg till ner till stranden på en aningens skumpig väg. 
2. Ute och kör i skogen med min lillasysters ponny Bilbo.
3. Mette gungar och visar hur man egentligen ska hoppa från en gunga ;) 
4. Lite mer cykling på en skumpig väg. Och låten är: The future is where we belong med Hotpipes


How to?

Godmorgon! Hur är det med er? Igår försökte jag förgäves lägga upp ett youtube klipp här på bloggen men jag fick det verkligen inte att funka. Jag följde Designa din blogg till punkt och pricka men nej det funkade inte. Det blir bara en ruta med ett rött kryss. Är det någon som vet vad som kan vara fel?
Jaja, snart bär det av till skolan där svenska och Kultur och stilhistoria står på schemat. Ha det så bra idag så hörs vi ikväll!

Vilka?

Godmorgon på er! Snart kommer mormor, hon vill bli klippt. Annars tänker jag göra minsta möjliga idag, det är skönt med såna dagar tycker jag :) Glasögon som sagt, alla jag frågar tycker olika! Jag vet inte riktigt själv vilka jag tycker bäst om. Det blev tyvärr inga bilder med dom på men ni kan nog se ändå hoppas jag :)
Så, vilka tycker du är finast?








29/8







Kavaj HM Trend, playsuit Topshop, skor Vagabond och väska Rules by Mary
Även om solen skiner ute så blåser det som bara den och det känns riktigt höstigt i luften
men jag tycker faktiskt inte att det känns så jobbigt. Jag längtar lite efter att få använda
höstkappan och den fina sammetsklänningen som väntar i garderoben.
Tycker ni att det känns jobbigt att det snart är höst?
Jo jag var ju inne en sväng i stan och lånade hem 5 par glasögon att prova. Jag tänkte fota
dem så kanske ni hjälpa mig att välja? :) Imorgon tror jag att det blir.
Ha det så bra idag!

Update: Ojdå, bilderna blev lite stora, hoppas att det inte gör så mycket!


Prickigt




Kavaj Zara, shorts och tröja HM, väska Friis, skor Vagabond.

12 slutade jag skolan idag, väldigt härligt och nu är det dags för fredagsmys! Min bästa vän Mette är här och vi äter alldeles för mycket godis, lite senare tänkte vi slänga ihop lite Flygande Jacob. Det var väldigt längesedan jag åt det men det är väldigt gott tycker jag :) Och imorgon är blir det till att köpa glasögon. Eller ja iaf ta hem några och prova, ni kanske kan hjälpa mig att välja? Det blir typ läsglasögon som jag ska ha när sitter vid datorn och läser såklart.
Nu ska Mette o jag se om det finns något kul på tvn. Ha en bra kväll allihopa!

Ps, om ni inte har hört denna innan så gör det :)

This is me

Hej på er, eftersom detta är mitt första inlägg på bloggen tänkte jag presentera mig lite :)


Jag heter alltså Fanny Steenari och är 18 år. Jag går sista året på frisörgymnasiet men min stora dröm är att jobba på en tidning och skriva om min stora passion, mode. När jag inte är i skolan tycker jag om att umgås med mina underbara vänner, ha laptopen i knät, shoppa, fotografera och jag lyssnar nästan alltid på musik. Det bästa jag vet är att läsa tidningar, gå runt på loppisar och serien Gossip girl. Om någon skulle vilja bjuda mig på mat så är jag inte så värst kräsen men får jag välja äter jag gärna Thai med en Ben Jerry glass till efterrätt. Jag beundrar personer som vågar vara sig själva i ett land där inte många vågar vara annorlunda.


Det var nog allt för nu men skulle du vilja veta något mer om mig får du gärna fråga. Eller jo en sak till, i min blogg kommer du att få läsa om mitt liv, se mina outfits och bilder och såklart blir det en hel del mode och hår. Jag hoppas att du gillar det jag skriver och följer min blogg.


Xoxo Fanny


RSS 2.0